"Complexe pagina's gebruiksvriendelijk"

Joomla! thema-avond dinsdag 6 september 2016

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Complexe pagina's gebruiksvriendelijk door Sander Potjer

pagebuilderComplexe pagina’s gebruiksvriendelijk? Dat klinkt als een vreemde combinatie!

Heb jij ook wel eens een pagina gebouwd voor een klant of vereniging die bestaat uit meerdere kolommen en rijen, tabs, embedded-video, afbeeldingen met lightbox effect etc... ?
Vaak wordt dit opgelost door meerdere extensies in te zetten en aan elkaar te knopen. Maar kon de gebruiker daarna nog eenvoudig aanpassingen maken zonder de pagina om zeep te helpen of naar 10 verschillende pagina’s in het beheer te gaan? En hoe zag die pagina eruit in de zoekresultaten van de site?

Een oplossing voor dit probleem zijn zogenaamde "Page Builders". In de presentatie die Sander Potjer deze avond zal geven worden de populairste Joomla Page Builder (SP Page Builder, Gridbox, Quix Pagebuilder en JSN Pagebuilder) besproken en kijkt hij naar de voor- en nadelen ervan, want die zijn er ook wel degelijk!

Kom naar deze interessante opening van ons nieuwe Joomlaseizoen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.eu. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je die in ons forum stellen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de site van JoomlaCommunity. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen