"Van Joomla 3.5 naar Joomla 3.6.2. Wat is er veranderd?"

Joomla! thema-avond dinsdag 4 oktober 2016

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Van Joomla 3.5 naar Joomla 3.6.2. Wat is er veranderd?

joomla36Eind maart 2016 is Joomla 3.5.0 uitgebracht. En inmiddels zitten we al weer 2 maanden op versie 3.6.2.

Het updaten naar versie 3.6.2 is niet bij iedereen soepel verlopen. Maar gelukkig betrof het een relatief eenvoudig te verhelpen probleem. Berend Bouma en Frits Schippers gaan op deze thema-avond tonen welke foutsituatie zich kan voordoen en hoe het is op te lossen.

Joomla 3.6 is uitgerust met veel nieuwe mogelijkheden. Maar niet iedere gebruiker zal al deze nieuwe features even snel kunnen vinden. Op deze avond zullen we enkele gebruiksvriendelijke handelingen de revue laten passeren en de vraag proberen te beantwoorden of sommige van de aanpassingen in de praktijk ook werkelijk zo handig zijn. Maar ook wat meer technische zaken zullen aan de orde komen. De avond is te kort om alle 400 verbeteringen te bespreken en te demonstreren, maar een deel ervan zullen Berend en Frits laten zien.

Dr. Joomla!

Mogelijk ben je zelf ook tegen problemen aangelopen bij de update naar Joomla 3.6.2 of kom je er niet helemaal uit met de nieuwe mogelijkheden van Joomla 3.6.*. Vergeet dan ook niet om je laptop mee te nemen, zodat wij je weer op weg kunnen helpen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.eu. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je die in ons forum stellen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de site van JoomlaCommunity. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen