"Praktische webdesigntips voor Joomla-websitebouwers"

Joomla! thema-avond dinsdag 1 november 2016

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Praktische webdesigntips voor Joomla-websitebouwers

webdesignHet maken van een Joomla-website is niet alleen een technisch verhaal. Het moet er aan de voorkant ook grafisch goed verzorgd uitzien. Tussen de wensen van de opdrachtgever en de techniek zit een grafisch ontwerp. De klant is niet zo zeer geïnteresseerd in hóe je het maakt, maar wel in het uiteindelijke resultaat zoals het in de browser is te zien.

Het is niet altijd nodig om hiervoor een speciale grafisch ontwerper in te schakelen. Het maakt de website ook een stuk duurder. In deze presentatie krijg je een aantal praktische tips aangereikt om tot een professioneel ontwerp te komen. Ook leer je hoe te luisteren naar je opdrachtgever, zodat je tot een ontwerp komt dat het beste bij zijn of haar huisstijl en soort bedrijf past.

Peter Wouda heeft een opleiding in de informatica (technische informatica en computerkunde) gevolgd. Hij is 10 jaar professioneel fotograaf geweest en heeft zich beziggehouden met grafisch ontwerp. Momenteel is hij werkzaam als website-ontwikkelaar. Zowel wat betreft technische realisatie (allemaal in Joomla) als in grafische vormgeving, waarbij fotografie vaak een belangrijke rol speelt.

Dr. Joomla!

Heb je een probleem of vragen over je eigen website? Leg ze voor aan Dr. Joomla! Vergeet dus niet om je eigen laptop mee te nemen.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.eu. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je die in ons forum stellen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de site van JoomlaCommunity. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen