"Joomlacertificering, het hoe, wat en waarom"

Joomla! thema-avond dinsdag 6 december 2016

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Joomlacertificering, het hoe, wat en waarom

certifiedHet Joomla Certificeringsprogramma is door Open Source Matters en de internationale Joomla Community in het leven geroepen om de kwaliteit van Joomla professionals te bevorderen en te garanderen.

Hoe?
Door middel van een gedocumenteerde meting van vaardigheden en kennis.

Het programma is bedoeld om een standaard vast te stellen en om de kenniskwaliteit van mensen, die zich professioneel met het bouwen van Joomlawebsites bezighouden, te bevorderen.

Professionele certificering kan bijvoorbeeld een belangrijke rol spelen in de beslissing van een bedrijf of ondernemer om iemand wel of niet in te huren.

Arjen Schrijvers gaat deze avond meer vertellen over het Joomla Certificeringsprogramma.

  • Wat is het Joomla Certificeringsprogramma?
  • Voor wie heeft Joomla dit Certificeringsprogramma opgezet?
  • Waarom komt Joomla met een Certificeringsprogramma?
  • Wanneer kan ik een Certificeringsexamen doen?
  • Welke Joomla certificeringen zijn er?

Arjen Schrijvers zal tijdens de presentatie deze en vele andere vragen behandelen.

Dr. Joomla!

Heb je een probleem of vragen over je eigen website? Leg ze voor aan Dr. Joomla! Vergeet dus niet om je eigen laptop mee te nemen.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.eu. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je die in ons forum stellen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de site van JoomlaCommunity. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen