'Hoe zet ik een ticketsysteem of een subscriptiesysteem op?'

Joomla! thema-avond dinsdag 4 april 2017

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Hoe zet ik een ticketsysteem of een subscriptiesysteem op?

ticketsJe hebt met je vereniging een leuke activiteit bedacht, waarvoor je via je website tickets wilt verkopen. Hoe regel je dan een systeem waarmee de deelnemers kunnen betalen en dat hen de digitale tickets toestuurt?

Of je bent fotograaf en je wilt je foto's gratis of betaald aan je bezoekers aanbieden. Hoe regel je een subscriptiesysteem waarmee je klanten kunnen betalen en daarna je product kunnen downloaden?

Zomaar wat voorbeelden van toepassingen van een ticket- of subscriptiesysteem. Robert Dam bouwt deze systemen en komt ons vanavond demonstreren hoe ze werken.

Dr. Joomla!

Als er na de presentatie nog tijd beschikbaar is, kun je een probleem of vraag over je eigen Joomla-website voorleggen aan Dr. Joomla. Vergeet dus niet om je eigen laptop mee te nemen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen