'Joomla 3.7, wat is er nieuw?' en 'Doe meer met met RSForm!Pro'

Joomla! thema-avond dinsdag 2 mei 2017

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

'Joomla 3.7, wat is er nieuw?' en 'Doe meer met RSForm!Pro'

Maar liefst twee sprekers mogen we op deze avond verwelkomen, met twee zeer interessante presentaties. Anja de Crom zal laten zien wat er allemaal mogelijk is met RSForm!Pro. En Roland Dalmulder zal de nieuwe features in Joomla 3.7 belichten:

RSForm!Pro

rsformproFormulieren zijn de krachtpatsers van je website en ze verdienen dan ook wat meer uitdaging dan alleen maar ingezet worden voor simpele dingen als contact en inschrijving. In deze presentatie van Anja ontdek je wat je nog meer kunt doen met RSForm!Pro: processen automatiseren, een keten van informatie in gang zetten, databasetabellen van andere extensies vullen of informatie uit extensies tevoorschijn toveren.

Joomla! 3.7

joomla37Roland geeft een overzicht en demonstratie van een paar grote nieuwe features die in Joomla 3.7 zitten. We gaan kijken waar ze zitten en hoe ze werken. Custom Fields, meertaligheid, backend menu manager, ze passeren allemaal de revue. Daarnaast zal Roland een tipje van de sluier oplichten over de plannen voor Joomla 3.8, 3.9 en 4.0.

Een avond die je dus niet mag missen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen