'PWT Extensions van Perfect Web Team'

Joomla! thema-avond dinsdag 6 februari 2018

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

PWT Extensions van Perfect Web Team

PWT extensionsSander Potjer zal deze avond een presentatie geven over de door zijn Perfect Web Team, onder het label PWT Extensions, uitgebrachte Joomla-extensies. Sander werkt samen met zijn team aan een grote verscheidenheid aan projecten. Kleine sites, maar ook grote websites met heel veel unieke bezoekers, zoals die van NPO 3FM, NPO Radio 1 en NPO Funx. Hiervoor haalt hij graag het maximale uit de Joomla core. Maar soms is er extra functionaliteit nodig of willen we Joomla gebruiksvriendelijker maken voor de eindgebruikers van de websites. Om dit te bereiken heeft hij eigen Joomla extensies ontwikkeld die volledig integreren met Joomla.

Dankzij de feedback van zijn klanten in combinatie met de eigen ervaring bij het implementeren en gebruik van deze extensies in diverse projecten heeft het Perfect Web Team deze doorontwikkeld en verder geperfectioneerd. Afgelopen november zijn PWT SEO, PWT Image en PWT Sitemap gelanceerd en is ACL Manager hernoemd naar PWT ACL.

Tijdens deze avond geeft Sander een tour langs de extensies om te laten zien wat je ermee kan en natuurlijk zal er genoeg tijd om van alles te vragen over deze extensies.

Dr. Joomla!

Als er na de presentatie nog tijd beschikbaar is kun je een probleem of vraag over je eigen Joomla-website voorleggen aan Dr. Joomla. Vergeet dan dus niet om je eigen laptop mee te nemen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen