'Foto's op je website'

Joomla! thema-avond dinsdag 3 september 2019

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Foto's op je website

galerijEen galerij, een slideshow, een collage een banner... Er zijn meerdere manieren voor de presentatie van foto’s op je website.

Wil je een verzameling foto’s op je website laten zien, dan kun je die natuurlijk allemaal naast en onder elkaar zetten. Maar dat maakt je pagina er meestal niet aantrekkelijker en overzichtelijker op. Gelukkig zijn er ook andere manieren. Op deze avond zullen Roel Tiemersma en Berend Bouma jullie enkele voorbeelden laten zien, zoals:

Een fotogalerij: aIs de verzameling foto’s die je wilt laten zien niet al te groot is, dan zou je een fotogalerij van verkleinde versies van je foto’s kunnen maken. Om de normale versie van een van die foto’s te zien te krijgen, moet je dan op een van die kleine foto’s (ook wel thumbnails genoemd) klikken.

Een slideshow, waarbij je foto’s vanzelf in een frame ‘voorbijglijden’.

Hoe ziet dat er allemaal uit? Op deze eerste avond van ons nieuwe Joomlaseizoen laten we zien hoe je met gratis en betaalde extensies en lite (uitgeklede versie van de pro) versies van extensies mooie resultaten kunt maken.

Dr. Joomla!

Mocht er nog tijd over zijn en zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen