'Een goede backup maken van je website, hoe doe je dat?'

Joomla! thema-avond dinsdag 1 oktober 2019

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Een goede backup maken van je website, hoe doe je dat?

akeebabackupEen Joomlawebsite is dynamisch. Er worden artikelen toegevoegd en verwijderd. Extensies worden van updates voorzien en ook Joomla moet regelmatig bijgewerkt worden. Het updaten van Joomla en van extensies gaat meestal probleemloos, maar soms kan er wel eens iets mis gaan. Daarom is een goede backup van levensbelang voor een webmaster! In een korte presentatie zal Eric Beernink uitleggen hoe je (makkelijk en geautomatiseerd) backups kunt maken van je Joomlawebsite, zodat je bij een calamiteit weer snel online bent met zo min mogelijk gegevensverlies.

Dr. Joomla en Show your site!

Zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! Of heb je een leuke website en wil je laten zien hoe je die hebt gemaakt? Vertel ons er alles over! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen