'JCE 2.8.2, de nieuwste Joomla Content Editor & OSMap'

Joomla! thema-avond dinsdag 7 januari 2020

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

'JCE 2.8.2, de nieuwste Joomla Content Editor & OSMap'

jce28Na een lange periode, waarin nieuwe toepassingen werden ontwikkeld, werd deze vernieuwde versie van JCE in december 2019 gelanceerd. Vanavond laat Berend Bouma een aantal van de nieuwste toepassingen zien en zal hij demonstreren hoe je deze kunt gebruiken. Daarbij komen ook een aantal toepassingen voorbij die wat dieper verborgen zitten in JCE, maar die bijzonder gemakkelijk zijn bij het maken van nieuwe artikelen.

OSMap

osmapHoe maak je een sitemap op een website waarop zowel artikelen, blogartikelen en speciale artikelen staan? Berend zal deze avond ook nog laten zien hoe hij dat met de gratis OSMap-plugin heeft gemaakt.

Dr. Joomla!

Zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! ! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen