'Custom fields in Joomla!'

Joomla! thema-avond dinsdag 4 februari 2020

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

'Custom fields in Joomla!'

CustomFields crDe komende thema-avond gaat over Custom fields (extra velden) die in Joomla sinds versie 3.7 aanwezig zijn.

Velden zijn een enorm krachtige uitbreiding in Joomla waarmee je functionaliteit kunt toevoegen waar je vroeger een extensie voor nodig had maar die nu standaard in Joomla zit. Met deze extra velden kun je gestructureerd gegevens toevoegen aan je artikelen, gebruikers of contactpersonen.

Na een korte inleiding door Eric Beernink over deze extra velden en de verschillende opties die je kunt gebruiken volgt een demo. In deze demo gaan we een website bouwen waarop recepten getoond worden. Elke recept bestaat uit een artikel met een aantal extra velden. Eric zal laten zien hoe velden aangemaakt worden, welke instellingen van belang zijn om deze velden later te kunnen stylen met CSS en hoe velden kunnen groeperen aan bepaalde (artikel-)categorieën.

Dr. Joomla!

Zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! ! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen