'De kracht van Joomla 4 in combinatie met RSForms en Yootheme Pro'

Joomla! thema-avond dinsdag 1 maart 2022

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Deze thema-avond gaat plaats vinden bij zalencentrum Trinitas, maar is ook te volgen via Zoom; de presentatie wordt verzorgd door Eric Beernink.

'De kracht van Joomla 4 in combinatie met RSForms en Yootheme Pro'

joomlalogoIn de Joomla Extension Directory vind je een keur aan extensies voor allerlei doeleinden. Maar heb je overal een aparte extensie voor nodig? Het klinkt zo makkelijk om snel iets te downloaden en te gaan gebruiken. Voor je het weet zit je site vol met allerlei extensies. Maar elke extensie moet bijgehouden worden en wat als de maker ervan besluit om te stoppen met die extensie? Dat kan voor grote problemen zorgen. Het is daarom goed om te kijken hoever je met een standaard Joomla installatie kunt komen, eventueel aangevuld met 1 of 2 bewezen goede extensies.

Vanavond wordt getoond hoe je een website kunt bouwen waarop vacatures kunnen worden getoond (Joomla) en bezoekers, al dan niet geregistreerd, kunnen reageren (RSForms) waarbij dit allemaal vanaf de front-end is te beheren. De opmaak van de site wordt gedaan met Yootheme Pro (dynamic content) als template / page builder.

Het wordt dus geen statisch afdraaien van een aantal slides maar aan de hand van een praktijkvoorbeeld worden de genoemde zaken getoond en doorgenomen.

Het gaat er vanavond om je als website beheerder te laten zien wat er allemaal mogelijk is met een minimum aan extra extensies zodat je daar bij het beheren / onderhouden van je site voordeel van hebt. Een avond waarbij veel interessante mogelijkheden voorbijkomen die mogelijk ook (deels) toegepast kunnen worden op je eigen Joomla site.

Een avond met veel informatie voor zowel de beginnende als de ervaren Joomlagebruiker. Dus zorg dat je erbij bent!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Deelname via Zoom

We hebben een handleiding gemaakt door de handeling op te nemen en commentaar te geven zo dat je deze kan gebruiken om deel te nemen aan de ZOOM meeting.
URL van handleiding staat op YouTube: https://youtu.be/NZs35x0grqQ

Join Zoom Meeting voor de browser:
https://us02web.zoom.us/j/89634830519?pwd=RXdRUTF4dTlzRUE3UjhIZU4yMDlSdz09
Joomla Heereveen is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting voor de geïnstalleerde ZOOM:
Meeting ID: 896 3483 0519
Passcode: 000

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HCC-Joomla! Heerenveen