'Nieuwe mogelijkheden van Joomla 4.1'

Joomla! thema-avond dinsdag 5 april 2022

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur (LET OP: tot 20:00 betaald parkeren!).

Deze thema-avond gaat plaats vinden bij zalencentrum Trinitas, maar is ook te volgen via Zoom; de presentatie wordt verzorgd door Berend Bouma.

'Nieuwe mogelijkheden van Joomla 4.1'

joomlalogoJoomla 4.1 is voorzien van diverse nieuwe mogelijkheden; enkele van die nieuwe mogelijkheden / toepassingen van Joomla 4.1 gaan besproken worden, zoals de taakplanner, inline help, enz.

Een onderdeel van Joomla 4.1, waar dieper op ingegaan zal worden, is de child template. De child template biedt de mogelijkheid om een aanpassing te doen aan de gebruikte template, zonder de originele template te wijzigen. Middels een child template gaan we een nieuw kleurenschema toepassen, het lettertype wijzigen en nog enkele toepassingen.

Als er nog tijd over blijft, dan vindt er aansluitend een Dr. Joomla plaats.

Een avond met veel informatie voor zowel de beginnende als de ervaren Joomla gebruiker. Dus zorg dat je erbij bent!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Deelname via Zoom

We hebben een handleiding gemaakt door de handeling op te nemen en commentaar te geven zo dat je deze kan gebruiken om deel te nemen aan de ZOOM meeting.
URL van handleiding staat op YouTube: https://youtu.be/NZs35x0grqQ

Join Zoom Meeting voor de browser:
https://us02web.zoom.us/j/83231615911?pwd=N3YwdmQ1bHFDM0ZjN1JsRGxOaHp6UT09
Joomla Heereveen is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting voor de geïnstalleerde ZOOM:
Meeting ID: 832 3161 5911
Passcode: 000

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HCC-Joomla! Heerenveen