'Updateservice - Uw weg naar Joomla 4 - komt te vervallen'

Uw weg naar Joomla 4 - Updateservice voor de periode maart t/m juni 2023 komt te vervallen

joomlalogoHet migreren van een Joomla 3 website naar Joomla 4 kan een lastige klus blijken te zijn; en daarom leek het een goed idee om ondersteuning te gaan aanbieden bij de migratie van de diverse websites.

Op maandag 13 februari 2023 hebben we een ‘Pre-Update Check’ avond georganiseerd; met als doel de aanwezigen te ondersteunen bij de migratie van hun Joomla 3 websites naar Joomla 4. Deze ‘Pre-Update Check’ avond had als doel de aanwezigen te informeren over de uit te voeren stappen tbv de migratie van Joomla 3 naar Joomla 4; tevens zou de ‘Pre-Update Check’ inzicht kunnen geven in de te verwachten moeilijkheidsgraad van de uit te voeren migratie stappen.

Op basis van deze uitkomsten / ervaringen was het de bedoeling om in de periode maart t/m juni een Updateservice aan te gaan bieden.

We hebben op de ‘Pre-Update Check’ avond maar een heel beperkt aantal bezoekers mogen ontvangen.

Mogelijk leeft de migratie van Joomla 3 websites naar Joomla 4 (nog) niet bij de bezoekers van het ‘Joomlacafé Heerenveen’ en de lezers van de ‘HCC! Nieuwsbrief’; ook kan het natuurlijk zijn dat er inmiddels al de nodige websites gemigreerd zijn.

Inmiddels zijn er afspraken gemaakt, met enkele bezoekers van de ‘Pre-Update Check’ avond, om te helpen met de migratie van Joomla 3 naar Joomla 4; vanwege het beperkte aantal, wordt deze ondersteuning 1 op 1 gegeven.

De noodzaak voor het bieden van de Updateservice voor de periode maart t/m juni is daarmee komen te vervallen.

HCC-Joomla! Heerenveen