Gebruikersgroep HCC Joomla! Heerenveen


Joomla!

Met Joomla is het maken van een website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla is een contentmanagement systeem om websites te bouwen en te beheren en is gratis te downloaden van internet. Joomla heeft veel mogelijkheden voor zowel de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de webprofessional. Het is een inspirerende bezigheid om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Joomla. Joomla wordt onderhouden en ontwikkeld door 's werelds grootste open source community.

Joomla wordt gebruikt door 3,3% van alle websites wereldwijd, variërend van een kleine hobbysite tot aan bedrijven als Ebay, Ikea, Sony, MTV en Exact. Meer dan 3000 overheidswebsites wereldwijd en ook de websites van de Verenigde Naties draaien onder Joomla.

HCC Joomla! Heerenveen

HCC Joomla! Heerenveen is een actieve gebruikersgroep die samenwerkt met JoomlaCommunity. Onze Joomla gebruikersgroep komt meerdere keren per maand bijeen om kennis en informatie te verzamelen over Joomla maar vooral ook om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Er zijn maandelijks thema-avonden en ook zijn er een werkgroep en 2 cursussen.

werkgroep-kl1 werkgroep-kl2 werkgroep-kl3

Cursussen 2018-2019

Sinds het seizoen 2011-2012 organiseren we Joomlacursussen. Na het eerste jaar gestart te zijn met een Basiscursus Joomla, is het cursusaanbod vervolgens verder uitgebreid. In het seizoen 2018-2019 is ons aanbod wegens organisatorische redenen echter beperkt tot de volgende twee cursussen:

Ons e-mailadres voor aanvullende cursusinformatie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse?

Heb je belangstelling voor onze activiteiten kom dan eens langs op de eerste dinsdag (thema-avond) of de derde dinsdag (Werkgroep) van de maanden september tot en met mei van 19.30 – 22.00 uur in Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen.

Kosten

De kosten voor de thema-avond bedragen € 5. Voor HCC leden is de thema-avond op de eerste dinsdag van de maand gratis.

Voor algemene informatie betreffende de gebruikersgroep kun je e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HCC-Joomla! Heerenveen