Gebruikersgroep HCC Joomla! Heerenveen


Joomla!

Met Joomla is het maken van een website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla is een contentmanagement systeem om websites te bouwen en te beheren en is gratis te downloaden van internet. Joomla heeft veel mogelijkheden voor zowel de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de webprofessional. Het is een inspirerende bezigheid om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Joomla. Joomla wordt onderhouden en ontwikkeld door 's werelds grootste open source community.

Joomla wordt gebruikt door 3,3% van alle websites wereldwijd, variërend van een kleine hobbysite tot aan bedrijven als Ebay, Ikea, Sony, MTV en Exact. Meer dan 3000 overheidswebsites wereldwijd en ook de websites van de Verenigde Naties draaien onder Joomla.

HCC Joomla! Heerenveen

HCC Joomla! Heerenveen is een gebruikersgroep die samenwerkt met JoomlaCommunity. Onze Joomla gebruikersgroep komt bijeen om kennis en informatie te verzamelen over Joomla maar vooral ook om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Momenteel is er maandelijks een werkgroep avond.

werkgroep-kl1 werkgroep-kl2 werkgroep-kl3

Thema-avonden staan tot het einde van dit seizoen in het teken van "Uw weg naar Joomla 4"

De ondersteuning van Joomla 3.x komt binnen een paar maanden te vervallen; het migreren van een Joomla 3 website naar een Joomla 4 website blijkt niet altijd even soepel te verlopen. Vandaar dat er is besloten om de thema-avonden, voor de rest van dit seizoen, in te vullen met ondersteuning bij deze migratie.

Interesse?

Heb je belangstelling voor onze activiteiten kom dan eens langs op de tweede maandag (thema-avond) of de derde maandag (Werkgroep) van de maanden september tot en met mei van 19.30 – 22.00 uur in MFA Aengwirden (zaal 2 “By de Fjilden” op de 1e verdieping), It Hiem 3, 8458 CA Tjalleberd.

Kosten

De kosten voor de thema-avond bedragen € 5. Voor HCC leden is de thema-avond op de eerste dinsdag van de maand gratis.

Voor algemene informatie betreffende de gebruikersgroep kun je e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HCC-Joomla! Heerenveen