Werkgroepen HCC Joomla Heerenveen

In het nieuwe seizoen 2019-2020 starten we met twee werkgroepen. Een algemene Joomlawerkgroep, waarin alles wat met Joomla te maken heeft aan bod kan komen en een CSS-Grid templatewerkgroep waar een template met behulp van CSS-Grid gebouwd wordt.

werkgroep

Algemene Joomlawerkgroep

De Joomlawerkgroep is erop gericht om samen de mogelijkheden van Joomla te verkennen en in de praktijk toe te passen. De maandelijkse thema-avonden van Joomlaheerenveen zijn een bron van inspiratie maar ook onderling afgesproken thema's worden behandeld.

CSS-grid templatewerkgroep

Het afgelopen seizoen is er vanuit de “Joomlawerkgroep nieuwe stijl” een groep ontstaan die zich heeft gericht op het bouwen van een template, waarbij gebruik wordt gemaakt van CSS-grid.

Onderzoek Joomla!

Onderzoek Joomla!

In de twee werkgroepen verwachten we dat de leden actief meedenken over en meewerken aan onderwerpen die voor andere leden binnen de werkgroep interessant zijn. Denk niet te snel dat iets te eenvoudig of te moeilijk zal zijn. Allerlei zaken zijn leuk om samen uit te zoeken en aan te werken. De werkgroepleiding, Eric Beernink, Berend Bouma en Benno Stulemeijer zal zich, daar waar nodig, voorbereiden op de thema’s die aan de orde komen. Op het aanmeldformulier bij het veld 'Opmerkingen' kun je je interessegebieden al kenbaar maken en ook aangeven waar jouw kennis wellicht anderen kan helpen Maar ook voor een gezellig Joomla-avondje uit ben je natuurlijk van harte welkom!

 We hopen op veel aanmeldingen. Hoe meer zielen, hoe meer kennis (en vreugd)! Graag tot ziens bij een van onze Joomlawerkgroepen.
Lees meer over de Joomlawerkgroep

HCC-Joomla! Heerenveen