Een Joomla! Gebruikersgroep, ook iets voor jou?

jc-gebruikersgroep-heerenveenWerk je met Joomla of overweeg je met Joomla te werken? Wel eens van een Joomla Gebruikersgroep gehoord, maar er nog nooit geweest? Laat je dan eens verrassen door onze activiteiten! Of kom zelf je kennis delen met mensen die net zo enthousiast zijn over Joomla als jij!

Er zijn 15 gebruikersgroepen in Nederland, waarvan Heerenveen tot een van de actiefste behoort. Binnen onze gebruikersgroep kun je deelnemen aan cursussen, thema-avonden rond specifieke Joomla-onderwerpen en werkgroepen waarin de leden samen met Joomla en Joomla-templates aan de slag zijn. Van starter tot expert, in het programma zit voor iedereen wel iets wils!

Ik ben beginnend Joomlagebruiker. Wat moet ik op de Joomladagen?

De Joomladagen, die zijn toch veel te moeilijk voor mij??


Ben jij ook zo'n beginnende Joomlagebruiker die dat denkt? Veel beginnende Joomlagebruikers denken dat de Joomladagen speciaal voor doorgewinterde specialisten en professionals zijn. Dat de onderwerpen en workshops voor hen (nog) niet te volgen zijn. Zij blijven dus maar thuis. Jammer!

Joomla!dagen Nederland - 22 & 23 maart 2014, Zeist

De Joomladagen zijn er voor iedereen! Voor mensen die er bij wijze van spreken net achter zijn gekomen dat je Joomla met een uitroepteken schrijft tot de doorgewinterde Joomla webdeveloper. Van hobbyist tot professionele websitebouwer. Bedenk dat ook de Joomla-expert een beginner is geweest!

HCC-Joomla! Heerenveen