Ik ben beginnend Joomlagebruiker. Wat moet ik op de Joomladagen?

De Joomladagen, die zijn toch veel te moeilijk voor mij??


Ben jij ook zo'n beginnende Joomlagebruiker die dat denkt? Veel beginnende Joomlagebruikers denken dat de Joomladagen speciaal voor doorgewinterde specialisten en professionals zijn. Dat de onderwerpen en workshops voor hen (nog) niet te volgen zijn. Zij blijven dus maar thuis. Jammer!

Joomla!dagen Nederland - 22 & 23 maart 2014, Zeist

De Joomladagen zijn er voor iedereen! Voor mensen die er bij wijze van spreken net achter zijn gekomen dat je Joomla met een uitroepteken schrijft tot de doorgewinterde Joomla webdeveloper. Van hobbyist tot professionele websitebouwer. Bedenk dat ook de Joomla-expert een beginner is geweest!

Wat is er te doen voor een beginner?
In het programma van de Joomladagen staat bij iedere lezing of workshop duidelijk vermeld wat het kennisniveau is. Er zijn vier niveaus: algemeen, gemiddeld, gevorderd en developerniveau. Denk bij het niveau 'gemiddeld' bijvoorbeeld aan een lezing over 'Extensies kiezen', waarin je leert hoe je extensies vindt die voor jouw website handig zijn. Of een lezing over 'Problemen oplossen in Joomla' waarin Peter Martin diverse veel voorkomende problemen bij de kop pakt. En ook uitlegt hoe en waar je hulp kunt vragen als je er zelf niet uitkomt. Natuurlijk kan het ook een uitdaging zijn om eens bij een workshop over een 'lastiger' onderwerp aan te schuiven. De keuze is helemaal aan jou! Eén ding is zeker, je steekt er altijd wat van op.

Dokter Joomla!
Tijdens de Joomladagen zal een aantal deskundigen spreekuren houden om je te helpen met de problemen waar je tegenaan loopt met jouw website. Geen vraag is ze te gek. Laat deze buitenkans dan ook niet aan je neus voorbijgaan.

Joomla gebruikersgroepen
De Joomlacommunity heeft in Nederland en België inmiddels een groot aantal Joomla Gebruikersgroepen (JUG's), waar je samen met andere enthousiaste gebruikers aan de slag kunt met Joomla, vragen kunt stellen, problemen kunt voorleggen en lezingen kunt bijwonen. Leden van de JUG's zijn ook te vinden op de Joomladagen. Alle gelegenheid om eens met iemand van een JUG uit jouw buurt kennis te maken. Of kom, voordat je naar de Joomladagen gaat, gewoon eerst eens langs bij een JUG bij jou in de buurt. Pas wel op, het risico is groot dat je ook met het Joomlavirus besmet raakt!

Gezelligheid
De Joomladagen zijn in de eerste plaats bedoeld om kennis over Joomla te delen. Dat doen we dan ook volop! Maar daarnaast is er ook heel veel gezelligheid. Tussen de bedrijven door, 's avonds tijdens het diner of tot in de vroege uurtjes onder het genot van een hapje, drankje en muziek. En voor de vroege vogels: samen met medehardlopers of -wandelaars. Genoeg tijd om eens een gezellig praatje te maken met mensen met wie je een gezamenlijke interesse deelt: Joomla!

Familieprogramma
Er is zelfs aan een bijzonder leuk familieprogramma gedacht, voor degenen die ook hun partner en kinderen willen laten delen in de feestvreugde. Zij kunnen meedoen aan een leuk dagje Amersfoort op zaterdag of een fietstocht in de omgeving van Zeist op zondag. En natuurlijk ook één of twee nachtjes blijven slapen als ze dat willen. Net als de deelnemers aan de Joomladagen zelf.

Wat houdt je nog tegen?
Niets toch? Ga naar de website van de Joomladagen en klik op de groene knop met de tekst 'Bestel Tickets'. En kom ook op 22 en 23 maart 2014 naar Woudschoten in Zeist voor hét jaarlijkse Joomla-evenement!

HCC-Joomla! Heerenveen