'JCE, de betere teksteditor voor Joomla!'

Joomla! thema-avond dinsdag 2 april 2019

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

JCE, de betere teksteditor voor Joomla!

jceJCE (Joomla Content Editor) is een musthave tekstverwerker voor Joomla. JCE is gebruiksvriendelijker dan de standaard meegeleverde TinyMCE-tekstverwerker. En, met name in de betaalde versie, zijn er veel uitgebreide mogelijkheden. Zoals de mogelijkheid om snel een fotoalbum (lightbox) samen te stellen. Tijdens deze thema-avond zal Berend Bouma een aantal leuke mogelijkheden van de Pro-versie demonstreren.

Als eerste zal Berend de standaardversie installeren en instellen. Daarna volgt de Pro-versie. HIerin zit een kleine valkuil, maar Berend zal ter plekke laten zien hoe dat opgelost moet worden.

Een mooie functie in JCE is dat je de opmaak er in de teksteditor hetzelfde uit kunt laten zien als op de website. En verder zal Berend laten zien hoe je een nieuwe gebruiker kunt toevoegen, die toegang heeft tot zijn of haar eigen tekstverwerkerinstellingen en een afbeeldingenmap in JCE-bestandsbeheer.

Deze thema avond is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wil je meedoen, zorg dan voor wat afbeeldingen (landscape- en portraitfoto's) en een standaard, geïnstalleerde, JCE-versie. Heb je ook een Pro-versie, houd deze dan achter de hand. Deze versie zullen we tijdens de avond installeren.

Dr. Joomla!

Mocht er nog tijd over zijn en zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen