'Werken met een gratis template voor Joomla'

Joomla! thema-avond dinsdag 4 september 2018

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Werken met een gratis template voor Joomla

template 2018De aftrap van ons nieuwe seizoen wordt verricht door Maarten Blokdijk. In zijn presentatie zal Maarten laten zien hoe je makkelijk met een gratis template een erg mooie Joomla website kunt maken. We gaan deze avond, met een door hem zelf ontwikkelde, gratis te downloaden, template een website maken, die volledige responsive is en voorzien van leuke features. En die bovenal makkelijk is aan te passen naar eigen wens. Zonder programmeerkennis, maar wel met enige kennis van Joomla zelf.

Wat komt er aan bod?

  • Waarom een eigen gratis template?
  • Afhankelijkheden
  • Installatie template + modules
  • Snel en eenvoudig een responsive en professionele website maken

Als er deze avond nog tijd over is zal Maarten nog ingaan nog wat handige andere zaken die met het bouwen van websites hebben te maken en die je kunt vinden op:

Doordat hij ruim 100 sites beheert, beschikt Maarten over een ruime ervaring met algemene Joomlazaken.

Dr. Joomla!

Zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen