'Gewoon Joomla!'

Joomla! thema-avond dinsdag 5 februari 2019

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Gewoon Joomla!

joomlaHet is alweer een tijdje geleden dat we op de op thema-avond echt met alleen maar Joomla bezig zijn geweest. Hoogste tijd om onze Joomlakennis weer eens even op te frissen.
Deze thema-avond laat Eric Beernink zien hoe we in korte tijd met Joomla, een gratis template en een gratis slideshow een mooie website kunnen maken. Wat komt er aan bod:

  • Joomla installeren
  • Joomla (basaal) configureren
  • Het maken van een homepage met slider, een artikel en een aantal informatieblokken
  • Een footer / copyright toevoegen
  • Een blog opzetten
  • Een contactpagina maken
  • .....

Het is de bedoeling dat het een interactieve, laagdrempelige avond gaat worden. In de eerste plaats voor beginnende Joomlagebruikers, maar ook meer gevorderde gebruikers kunnen er natuurlijk nog wat van opsteken.Misschien zie je zaken die je anders hebt aangepakt dan wat we laten zien. Of heb je nog een specifieke vraag over iets waar je zelf nog tegenaan loopt. Joomla staat centraal deze avond in de breedste zin!

Dr. Joomla!

Mocht er nog tijd over zijn en zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen