'Nieuwe privacytools in Joomla 3.9'

Joomla! thema-avond dinsdag 5 maart 2019

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

Nieuwe privacytools in Joomla 3.9

joomla 39Op deze thema-avond zal Roland Dalmulder ons alles vertellen over de nieuwe mogelijkheden die Joomla 3.9 ons biedt. Sinds Joomla 3.9.0 beschikken we over de Privacy Tool Suite en de User Action Logs. Beide stellen ons in staat om meer grip te krijgen op privacygerelateerde zaken op onze website. Met de Privacy Tool Suite kan je Joomla geheel volgens de AVG-richtlijnen inrichten en zo aan de voorwaarden voldoen.

Gebruikers krijgen goed inzicht in wat van hun bekend is op jouw site en jij kan dit gemakkelijk verwijderen als een gebruiker dit wil. Verder kan je zien wie wat gedaan heeft op de website en indien nodig hier actie op ondernemen.

We gaan stap-voor-stap door deze twee nieuwe opties heen om te zien hoe ze werken en in gebruik genomen kunnen worden.

Dr. Joomla!

Mocht er nog tijd over zijn en zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! Vergeet dus niet je laptop mee te nemen!

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina bijeenkomsten (o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen) of op joomlacommunity.nl. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je tijdens de bijeenkomst opgeven voor één van de werkgroepen.

HCC-Joomla! Heerenveen