Werkgroep HCC Joomla! Heerenveen

Joomlawerkgroep 2018-2019

Naast de thema-avonden en de cursussen organiseert HCC Joomla Heerenveen in het seizoen 2018-2019 een “Joomlawerkgroep nieuwe stijl”.

Daar waar in het verleden 2 werkgroepen georganiseerd werden, de Templatewerkgroep en de Joomlawerkgroep, is er voor seizoen 2018-2019 gekozen om één algemene Joomlawerkgroep te organiseren.

Deze flexibelere opzet geeft de mogelijkheid om de aanwezige kennis van de werkgroepleiders en -leden te bundelen. Daarnaast kunnen er op een werkgroepavond meerdere onderwerpen behandeld worden. Er bestaat de mogelijkheid om in subgroepjes met deze onderwerpen bezig te zijn. Op deze manier is er op de werkgroepavonden voor ieder werkgroeplid wel iets van diens gading.

werkgroep

Werkgroepleden worden aangemoedigd actief mee te denken en te werken aan onderwerpen, zodat er voor iedere Joomlaliefhebber interessante onderwerpen voorbij komen. Zo kan iedereen bezig zijn met zijn of haar interessegebied. In voorkomende gevallen zal de werkgroepleiding natuurlijk ook onderwerpen voorbereiden.
Lees meer over de Joomlawerkgroep

HCC-Joomla! Heerenveen