Werkgroepen HCC Joomla! Heerenveen

Werkgroepen 2019-2020

Naast de thema-avonden en de cursussen organiseert HCC Joomla Heerenveen in het seizoen 2019-2020 opnieuw werkgroepen. Uit de 'Joomlawerkgroep nieuwe stijl' van het vorige seizoen zijn twee 'nieuwe' werkgroepen ontstaan: de CSS-Grid templatewerkgroep en een meer algemene Joomlawerkgroep

De werkgroepen zijn bedoeld om, in een ongedwongen sfeer, de aanwezige kennis van de werkgroepleiders en -leden te bundelen. Zo worden er op een werkgroepavond bij de algemene Joomlawerkgroep meerdere onderwerpen behandeld gedurende het seizoen. Op deze manier is er op de werkgroepavonden voor ieder werkgroeplid wel iets van diens gading.

Bij de CSS-Grid templatewerkgroep wordt er met CSS-grid een template opgebouwd. Er wordt gekeken wat er allemaal mogelijk is en geprobeerd om de template zoveel mogelijk naar 'eigen hand' te zetten.


werkgroep

Werkgroepleden worden aangemoedigd actief mee te denken en te werken aan onderwerpen, zodat er voor iedere Joomlaliefhebber interessante onderwerpen voorbij komen. Zo kan iedereen bezig zijn met zijn of haar interessegebied. In voorkomende gevallen zal de werkgroepleiding natuurlijk ook onderwerpen voorbereiden.
Lees meer over de werkgroepen

HCC-Joomla! Heerenveen